Витолайз за нея

69.23 лв.

Тази естествена смес от плодове, билки, витамини и минерали е предназначена за уникалните здравни нужди на жената. Витолайз за нея включва смес от растителни продукти като ябълка на прах, пасифлора и шизандра, за да осигури максимална подкрепа на женското тяло.

Витолайз за нея не може да се закупи от аптеките, затова се поръчва онлайн.

Количество

120 таблетки


Поръчай с отстъпка

Описание

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Патентована билкова комбинация с ябълки на прах, пасифлора и шизандра
  • Допринася за хормонален баланс и ви помага да се чувствате добре по всяко време
  • Специално създаден за потребностите на жените
  • Подпомага здравето на пикочните пътища
  • Насърчава здравословната репродуктивна функция
  • Патентована и клинично доказана форма на червени боровинки
  • Без глутен

 

Дискомфортът, причинен от предменструален синдром, менопауза или недотам добро функциониране на пикочната система, може да бъде породен от хормонални изменения и нужда от конкретни хранителни вещества. Натуралната комбинация от антиоксидантни плодове, билки, витамини и минерали в хранителната добавка за жизненост на жените Витолайз е специално създадена, за да откликне на потребностите на жените.

Витолайз™ включва патентована смес от полезни растения, сред които ябълки на прах, пасифлора и шизандра. Всяко от тях се използва от векове за подкрепа на хормоналния баланс и цялостното здраве.

 

Защо червена боровинка?

Растителните екстракти са съчетани с червени боровинки на прах с клинично доказано действие. Патентованият процес на изсушаването им допълнително подсилва техните естествени полезни свойства. Технологията за създаване на уникалната съставка защитава полезните вещества в червените боровинки от безпощадната стомашна киселина и така те стигат до тънките черва, където се усвояват, благодарение на специален механизъм за бавно освобождаване.

Защо ябълка?

Пектинът в ябълките помага за по-доброто храносмилане и за изхвърлянето от организма на токсините.

 

Защо пасифлора?

Освен, че пасифлората е природен антидепресант тя се използва за лечение на менопаузални разстройства и невралгии.

 

Защо шизандра?

Като силен антиоксидант шизандрата въздейства положително на кръвоносните съдове и гладката мускулатура. Това води добро сърдечно здраве и подобрена циркулация на кръвта. Сред многобройните ползи на шизандра са тези при хормонални  и метаболитни проблеми.

 

Защо магнезий?

Витолайз™ включва и специално подбрани хранителни съставки, насочени към женското здраве и хормонален баланс. Магнезият допринася за метаболизма и производството на енергия, а също защитава мускулите, костите и зъбите.

 

Защо витамини С, В6, В12, D, Е и фолиева киселина?

Витамин С подкрепя имунната система и подобрява усвояването на желязо. Витамин В6 регулира хормоналната дейност, намалява чувството за отпадналост и умора, подкрепя психичните функции. Витамин В12 благоприятства нервната система и участва в процеса на делене на клетките. И двата витамина от група В се изчерпват много лесно от стрес и обичайни медикаменти като противозачатъчни и хормонозаместваща терапия. Витамин D подобрява усвояването на калций и фосфор, и спомага за нормалното състояние на костите. Витамин Е допринася за защита на клетките от окисдативен стрес. Фолиевата киселина подпомага нормалното кръвообразуване.

 

Защо желязо и калций?

Съчетахме всички тези ценни съставки с патентовани форми на желязо за повече енергия и на калций – за подкрепа на метаболизма и костно-ставния апарат. Всички компоненти на Витолайз са отлично балансирани за оптимална подкрепа.

 

СЪСТАВКИ
Патентована комбинация: екстракт от плод червени боровинки (Vaccinium macrocarpon), ябълки на прах, цветове от пасифлора на прах (Passiflora incarnate), плодове от шизандра на прах (Schisandra chinensis), калциеви морски водорасли (Algas calcareas), витамин С (L-аскорбинова к-на), магнезий (магнезиев бисглицинат), витамин Е (D-алфа токоферил ацетат), желязо (железен бисглицинат), витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид), фолат (птероилмоноглутаминова киселина), витамин D (холекалциферол), витамин В12 (цианокобаламин).

 

ДРУГИ СЪСТАВКИ
Микрокристална целулоза, хидроксипропил метилцелулоза, мастни киселини, натриева карбоксиметилцелулоза, магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид, декстрин, декстроза, тринатриев цитрат.

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По две таблетки два пъти дневно като хранителна добавка.

 

Не само менопаузата причинява промени в хормоналния баланс при жените, а и лошото хранене и напрегнатия начин на живот.  Понижена жизненост, променливи настроения, чести инфекции на пикочната система, пред менструален синдром или последици от мено паузата, могат да бъдат признак за нужда от специфични хранителни вещества. Затова моята препоръка е да съчетаете приема на Витолайз за нея с Алое вера с червена боровинка, за да засилите действието на полезните съставки за женското здраве.

 

Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.

Допълнителна информация

Количество

120 таблетки