Алое вера с червени боровинки

56.70 лв.

Форевър алое бери нектарът съдържа 90,7% гел от вътрешността на листата на растението плюс натурални плодови концентрати, за да подкрепя имунната ви система и да ви зарежда с жизненост.

Количество

1 литър


Поръчай с отстъпка

Описание

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 • 90,7% чист гел от вътрешността на листата
 • Без консерванти
 • Подпомага храносмилането
 • Подкрепя имунната система
 • Червените боровинки допринасят за здравето на пикочната система
 • Съдейства за поддържане на естествените енергийни нива
 • Премахва токсините
 • Естествен антибиотик
 • Противовъзпалително средство
 • Насърчава обновяването на клетките
 • Одобрен от Международния научен съвет за алое

 

Форевър алое бери нектарът съдържа 90,7% гел от вътрешността на листата на растението плюс натурални плодови концентрати, за да подкрепя имунната ви система и да ви зарежда с жизненост.

Алоето притежава естествени изчистващи свойства, които помагат на храносмилателната система да усвоява полезните вещества от приеманите храни, като същевременно допринася за растежа на полезните чревни бактерии. То е чудесно и за кожата, а уникалният полизахарид ацеманан и другите нутриенти в състава му допринасят за подкрепа на имунната система.

Експлозия от червени боровинки и ароматни ябълки придава на тази напитка сладък и приятно тръпчив вкус от натурални източници. наричат червените боровинки суперхрана, защото антиоксидантната им сила е 20 пъти по-висока от тази на витамин С, а и техните проантоцианидини предлагат подкрепа за пикочната система. Специалният фитонутриент в ябълките – кверцетинът, също е мощен антиоксидант. Тези великолепни съставки плюс 90,7% чист гел от вътрешността на листата на алое вера превръщат този нектар в отличен избор.

Алое бери нектарът на Форевър се преработва асептично, което ни позволява да не добавяме никакви консерванти. Сега в Тетра Пак опаковка, изработена от 100% рециклируеми материали, алое бери нектарът ви дава възможност да се насладите на свежия вкус на неразреденото алое вера с всички негови полезни съставки – така, както природата го е създала.

Състав:

Стабилизиран гел от алое вера [гел от алое вера (90,7%), витамин С (аскорбинова киселина), антиоксидант (аскорбинова киселина), регулатор на киселинността (лимонена киселина), натурален концентрат от ябълков сок, фруктоза, натурален концентрат от червени боровинки.

Препоръки за употреба:

Два приема по 50 – 60 мл. или въднъж сутрин на гладно по 100 – 120 мл. на ден. Разклатете добре, преди употреба! Сипвайте напитката в чаша, не пийте директно от опаковката, за да не попадат в нея бактерии, които могат да ускорят развалянето.

Профилактично 30-60 мл. на ден. Първоначалната доза може да бъде намалена до една чаена лъжичка, за да се тества реакцията на тялото към свръхчувствителност. Разклатете добре преди употреба.

Препоръчва се продължителността на приема да е не по-малко от 3 месеца, през това време всяка клетка на тялото има време да се обнови.

 

Съхранение:

На сухо и хладно място. След отваряне съхранявайте изправен в хладилник (макс. 7°С) и консумирайте до 30 дни. Не вдигайте опаковката за гърлото, за да не я повредите.

Допълнителна информация

Количество

1 литър