Форевър ливинг – най-големият производител на алое вера в светаНа нашия сайт може да намерите продукти с алое вера на Форевър ливинг

Десетилетия наред най-голямото предизвикателство пред производителите на гел от алое е било как да той да се стабилизира и съхранява по-дълго време, тъй като след откъсването на листото гела много бързо се окислява и губи своите ценни качества.

 

Форевър ливинг - най-големият производител на алое вера в света

 

История на компанията

В началото на XX век учени в САЩ започват да работят над идеята да създадат метод, по който да запазят качествата на живото алое, така че то да може да се съхранява без проблем по-дълго време и да може да се транспортира.

Когато най-накрая учените успяват да създадат метод за стабилизация на гела от алое вера без изкуствени консерванти, собствениците на Форевър търсят продукт, с който да започнат МЛМ бизнес. В началото на 70-те години МЛМ индустрията набира огромна популярност в САЩ и е смятана за много перспективна като алтернатива на традиционната търговия.

Така основателят на Форевър Ливинг – Рекс Моън купува лиценза за стабилизация на алоето и става най-големия производител, преработвател и дистрибутор на алое вера в света.

Благодарение на Форевър, ние които живеем на хиляди километри от пустинните места, най-благоприятни за отглеждане на растението, имаме уникалния шанс да пием жив сок от алое вера!

 

Предимствата на гела от алое вера на Форевър

Форевър Ливинг е единствената компания в света, която предлага чист гел от алое вера без добавени вода, подсладители, овкусители и без изкуствени консерванти.

Брането и преработването на алоето във Форевър Ливинг се извършва ръчно, за да се запазят максимално полезните съставки.

Гелът от алое вера се извлича само от вътрешността на листата и то броени часове след откъсване им, тъй като Форевър Ливинг  разполагат със собствени плантации за отглеждане на алое.

През целия производствен процес се извършват над 1.4 милиона изследвания за качествен контрол годишно.

 

Сертификати за качество

Алое продуктите на Форевър Ливинг са първите, получили престижния одобрителен печат за чистота и качество на алое съдържанието от  Международния научен съвет за алое (МНСА). Всички продукти до един отговарят на изискванията за концентрация и ефикастност на използваното алое.

сертификат за качество на Форевър Ливинг

 

Една част от продуктите на Форевър Ливинг притежават Сертификат за вегетариански/веган продукти,  с което се удостоверява, че не съдържат никакви животински продукти и спокойно могат да се приемат от вегани и вегетарианци, които държат на здравословното хранене.

 

Сертификат за вегетариански/веган продукти

 

Много от продутите на Форевър Ливинг притежават сертификата Халал. Той се присъжда от Американския ислямски съвет по храни и хранене и показва, че те се произвеждат по технология и от съставки, отговарящи на Халал.

 

качествено алое вера

 

Форевър Ливинг притежава и сертификат Кашер. Този сертификат гарантира, че продуктите и суровините в тях отговарят на строгите изисквания на Кашер.

 

Сертификати за качество на алое вера

 

Други сертификати:

  •  Сертификат на МНСА за новите алое-жожоба шампоан и балсам
  •  Декларация за безглутенови продукти – добавки
  •  Декларация за безглутенови продукти – козметика
  •  Процентно съдържание на алое в продуктите на Форевър

 

Глобално признатите сертификати гарантират, че продуктите могат да се приемат уверено и показват загрижеността на Форевър да задоволява различните потребности наклиентите си от целия свят.

 

 

Продукти от Форевър Ливинг

На нашия сайт може да намерите лечебни продукти съдържащи алое вера, както и алое гел за пиене в няколко разновидности:

 

Освен това Форевър Ливинг предлагат и много други здравословни продукти, разработени на базата на лечебни растения и природни средства, подпомагащи нашето здраве. Всички тези продукти са разпределени в категории: Кости и стави, Мускули, Метаболизъм, Сърдечно-съдова система, Зрение, Имунитет, Нервна система, Отслабване, Пикочни пътища, Полово здраве, Пчелни продукти, Хормонален баланс и Храносмилане.

 

Как се пазарува от Форевър Ливинг

Продуктите на компанията са познати в целия свят, разпространявйки се единствено чрез мрежовия маркетниг, който се е разрастнал в повече от 150 страни. Като член на Българската асоциация за директни продажби (БАДП) Форевър Ливинг е на българският пазар от 2001 г.

Предимствата на мрежовия маркетинг, наричан още мултилевъл маркетинг (МЛМ), са свързани с това, че е хората сами дистрибутират продуктите от производителя до потребителя.  Така компаниите производители пестят средства за дистрибуция, реклами и търговци на едро, които могат да влагат в повишаване качеството на предлаганите продукти.

  Ако искате да закупите продукти от Форевър Ливинг, свържете се с мен, за да научите повече подробности как да се регистрирате и да пазарувате се 5% или 30% отстъпка.