Капсули от конски кестен и лоза

57.00 лв.

Марка: Sanct Bernhard
Опаковка: 120 капсули

За здрави крака и вени! Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: болезнени, уморени и натежали крака, разширени вени, проблеми с проточността на венозната кръв, отоци, спазми, болки, възпалени капиляри, при тежки физически натоварвания, наднормено тегло, продължително стоене на крак, липса на движение, носене на обувки с високи токчета, кръстосване на краката при седене.

 При поръчка на два продукта:

Капсули от конски кестен и лоза и Крем от конски кестен и лоза – получавате 🎁10% отстъпка от общата сума!

Тегло 0.07 kg
 
Безплатна доставка до офис на Еконт при поръчка над 100 лв.

Описание

С витамин С, мед, манган, елда, семена от див кестен и червени лозови листа. Идеалната хранителна добавка за всеки, който иска да направи нещо за своите кръвоносни съдове и съединителната тъкан, в допълнение към достатъчно упражнения и изпитани домашни средства като студени душове и редуващи се душове, удобни чорапи и чорапи, както и поставяне на краката си .
Витамин С допринася за нормалното образуване на колаген за здравословната функция на кръвоносните съдове. Манганът допринася за образуването на здрава съединителна тъкан, а медта за поддържането на здрава, еластична съединителна тъкан. Заедно те предпазват клетките от оксидативен стрес, т.е.излишък от увреждащи клетките свободни радикали. Освен това са добавени ценни екстракти от билка от елда (Fagopyrum esculentum), семена от конски кестен и червени лозови листа.

Действие: Засилва притока на кръв и подобрява кръвообръщението

Приложение:

  • При разширени вени, тежки и болезнени крака
  • Много добър ефект при уморени крака
  • Добри резултати при МС
  • Подобрява притока на кръв и предотвратява крампи на краката
  • При изтръпване на крайниците
  • При венозна недостатъчност
  • При отоци и подуване в краката
  • При нощни спазми на краката
  • При синдром на неспокойните крака

 

Сътавки: Елда на прах, екстракт от семена на див конски кестен – 17%, желатин, витамин С, екстакт от листа от червена лоза – 8%, пълнител декстрин, глюкозен сироп, антислепващи агенти, мед, манган.

Начин на употреба и дозировка: Препоръчва се по една капсула дневно. При разширени вени, тежки и болезнени крака – 3 пъти на ден по 1 капсула.

 

Допълнителна информация

Тегло 0.07 kg