Гел от алое вера

56.70 лв.

Нашето алое вера се отглежда в плодородна почва и при климат с над 2 000 слънчеви часа годишно. Представете си, че разрязвате листо от растението и изпивате гела директно от вътрешността му. Напитката, която ви предлагаме, е възможно най-близка до свежото растение и е сертифицирана от Международния научен съвет за алое за чистотата и качеството си.


Поръчай с отстъпка

Описание

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 • 99.7% чист гел от вътрешността на листата
 • Без консерванти
 • Подпомага храносмилането
 • Подкрепя имунната система
 • Допринася за усвояването на нутриенти
 • Съдейства за поддържане на естествените енергийни нива
 • Премахва токсините
 • Естествен антибиотик
 • Противовъзпалително средство
 • Насърчава обновяването на клетките
 • Одобрен от Международния научен съвет за алое

 

Защо алое вера?

Гелът за пиене от алое вера съдържа 75 хранителни вещества и 200 активни съставки. Форевър притежава патент за естественото стабилизиране на алое гел.

Сред хранителните вещества, открити в алоето:

– 20 аминокиселини, включително почти всички незаменими аминокиселини, които са пряко свързани с регенерацията на клетките и които не се произвеждат от човешкото тяло.
– 20 минерала, необходими за правилното функциониране на нашето тяло. При липса на минерали в организма се появяват симптоми като умора, главоболие, болки в ставите, мускулите и корема.
– 12 витамина, включително витамин В12, който на практика се съдържа само в животинските протеини. Този витамин често се предписва от лекарите под формата на инжекции за повишаване на устойчивостта на организма към болести и настинки.
– Фолиева киселина препоръчва се от лекарите на всички жени, които планират бременност.

 

Вековният опит показва, че алоето има почистващи свойства, подобрява усвояването на хранителните вещества, ускорява елиминирането на токсините и метаболитните продукти от тялото и подобрява метаболизма.

 

Нашето алое вера се отглежда в плодородна почва и при климат с над 2 000 слънчеви часа годишно. Представете си, че разрязвате листо от растението и изпивате гела директно от вътрешността му. Напитката, която ви предлагаме, е възможно най-близка до свежото растение и е сертифицирана от Международния научен съвет за алое за чистотата и качеството си.

 

Алое вера притежава естествени изчистващи свойства, които помагат на храносмилателната система да усвоява полезните вещества от приеманите храни, като същевременно допринася и за растежа на полезните чревни бактерии. То е чудесно и за кожата, а уникалният полизахарид ацеманан и другите нутриенти в състава му допринасят за подкрепа на имунната система. Всъщност ацемананът е един от ключовите маркери, с който Международният научен съвет за алое определя качеството на алое вера. Гелът на Форевър съдържа близо два пъти по-високо количество от изискваното за сертифициране. Сега напитката съдържа и много витамин C, който пък допринася за нормалната функция на имунната система и за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия.

 

Гелът от алое вера на Форевър се преработва асептично, което ни позволява да не добавяме никакви консерванти. Новата ни формула може да се похвали с 99,7% чист гел от вътрешността на листата на растението, внимателно извлечен на ръка, за да се наслаждавате на истинската сила на природата. Сега в Тетра Пак опаковка, изработена от 100% рециклируеми материали, гелът от алое вера ви дава възможност да се насладите на свежия вкус на неразреденото алое вера с всички негови полезни съставки – така, както природата го е създала.

 

Състав:
Стабилизиран гел от алое вера [гел от алое вера (99,7%), витамин С (аскорбинова киселина), антиоксидант (аскорбинова киселина), регулатор на киселинността (лимонена киселина)].
Препоръки за употреба:
 • Два приема по 50 – 60 мл. или въднъж сутрин на гладно по 100 – 120 мл. на ден. Разклатете добре, преди употреба! Сипвайте напитката в чаша, не пийте директно от опаковката, за да не попадат в нея бактерии, които могат да ускорят развалянето.
 • Профилактично 30-60 мл. на ден. Първоначалната доза може да бъде намалена до една чаена лъжичка, за да се тества реакцията на тялото към свръхчувствителност. Разклатете добре преди употреба.
 • При с повръщане и/или диария: алое по една глъдка през 5-10 минути за предотвратяване на обезводняване, може и литър да се изпие.

Препоръчва се продължителността на приема да е не по-малко от 3 месеца, през това време всяка клетка на тялото има време да се обнови.

 

Съхранение:

На сухо и хладно място. След отваряне съхранявайте в изправено положение в хладилник (макс. 7°С) и консумирайте до 30 дни. Не вдигайте опаковката за гърлото, за да не я повредите.