Рибено масло Арктическо море

72.68 лв.

Усъвършенстваната формула съдържа патентована комбинация от богатото на ДХА масло от калмари, ултра чисто омега-3 рибено масло и зехтин с високо олеиново съдържание. Уникалната комбинация се предлага единствено от Форевър Ливинг Продъктс и не само съдържа 33% повече от най-полезната сред омега-3 киселините – ДХА, но и идеално балансира съотношението между нея и ЕПА, за да ви осигури перфектно балансирана добавка от омега-3. Риба, калмари и високоолеинов зехтин поддържат ключови области на тялото ви, включително сърдечно-съдовата, храносмилателната, имунната, мозъка и здравето на очите.

Рибено масло Арктическо море не може да бъде закупено от магазин, а само онлайн.

Количество

120 гел капсули


Поръчай с отстъпка

Описание

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 • Идеално съотношение между омега-3 мастните киселини за оптимален ефект
 • Приятен и изцяло натурален цитрусов аромат
 • Производството не нарушава естественото равновесие в океана
 • Чист източник на ЕПА (Ейкозапентаенова киселина) – мастна киселина, която поддържа здравето на клетките и функцията на много органи и системи
 • Чист източник на ДХА (Докосахексаенова киселина) – мастна киселина, която е от решаващо значение за мозъка, очите, кожата и цялостната клетъчна функция
 • Подпомага нормалното съотношение на мазнините Омега-3 спрямо Омега-6
 • Подпомага здравето на мозъка за оптимална когнитивна функция, памет и настроение
 • Подпомага периферната нервна система като съдейства за въстановяване проводимостта на нервите
 • Поддържа сърдечно-съдовата система
 • Подпомага храносмилателната система
 • Подпомага имунната система
 • Подпомага работата на черния дроб, недопускайки да се омазнява, вследствие небалансирания прием на мазнини
 • Без глутен

 

От най-голяма важност за човешкото здраве е балансираният прием на Омега 3, Омега 6 и Омега 9 мастни киселини. Когато единият вид от тях е в превес за сметка на останалите, се получава, най-общо казано, проблем. За жалост начинът на хранене на съвременния човек е такъв, че преобладават Омега 6 мастните киселини за сметка на Омега 3. В резултат на това започва омазняване на различни органи. Ето защо се препоръчва прием на Омега 3, за да може да се усвоват пълноценно мазнините и да се освободят органите от излишното количество мазнини, натрупано в тях. Форевър Арктическо море доставя на организма Омега 3 мастни киселини в най-добра концентрация на ЕПА и ДХА.

 

Усъвършенстваната формула съдържа патентована комбинация от богатото на ДХА масло от калмари, ултра чисто омега-3 рибено масло и зехтин с високо олеиново съдържание. Уникалната комбинация се предлага единствено от Форевър Ливинг Продъктс и не само съдържа 33% повече от най-полезната сред омега-3 киселините – ДХА, но и идеално балансира съотношението между нея и ЕПА за оптимални резултати и действие.

 

Защо е важно равновесието между омега-3 и омега-6 мастни киселини?
Когато става дума за омега мастни киселини, мнозина не осъзнават, че съотношението между тях е от решаващо значение. Балансираното хранене в миналото е предлагало здравословен баланс между омега-3 и омега-6 киселините – от 1:1 до 1:4. За съжаление в съвременната диета силно преобладават омега-6 мастните киселини, заради пържените продукти, растителните масла, маргарините и модерните и удобни, но силно преработени и нездравословни кулинарни изделия. Малцина приемат достатъчно риба и други източници на омега-3, което води до нездравословно съотношение между двете групи, стигащо до 1:30. Ключът към възстановяване на изгубеното равновесие е консумация на повече омега-3 мастни киселини и ограничаване на омега-6.

Може би най-важните Омега-3 мастните киселини са ЕПА (ейкозапентаенова киселина) и ДХА (докозахексаенова киселина). Всяка жива клетка в тялото се нуждае от тези незаменими мастни киселини, които не се произвеждат в човешкото тяло, а трябва да се набавят отвън.

 

Защо е важна докосахексаеновата киселина (ДХА)?

Усъвършенстваната формула на Арктическо море на Форевър не само повишава цялостния прием на омега-3, но също така предлага 33% повече ДХА за идеален баланс между нея и другата омега-3 киселина в продукта – ЕПА. Докосахексаеновата киселина, наричана накратко ДХА, е особено важна за човешкото здраве мастна киселина, която се среща естествено в целия организъм. Най-високи са концентрациите й в мозъка, очите и сърцето. Също както калцият е незаменим за да са здрави костите ни, така и ДХА се грижи клетките на мозъка, ретината, сърцето и нервната система да се развиват и функционират правилно през всички етапи от живота. Освен това според изследванията приемът на ДХА е свързан с понижен риск от влошаване на умствените способности с напредване на възрастта. Никоя друга мастна киселина не е демонстрирала подобна връзка.

Именно ДХА играе важна роля за подобряването функциите на нервната система, подпомагайки оцеляването на нервните клетки и нервните влакна.

 

Защо е важна ейкозапентаеновата киселина (EПA)?

EПA помага за намаляване на риска от сърдечни заболявания. Получаването на повече EПA в ежедневната диета предотвратява развитието на коронарна болест на сърцето, високи триглицериди (мазнини в кръвта), хипертония и различни възпалителни процеси.

 

СЪСТАВКИ

Натурално рибено масло, масло от калмари, зехтин, лимоново масло (натурален аромат), масло от лимета (натурален аромат), d-алфа токоферол.
В 435 мг се съдържат 200 мг ЕРА, 200 мг DHA и 100 мг олеинова киселина – за възрастни се препоръчват поне по 2 капсули на ден.

 

омега 3

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Приемайте по две гел капсули три пъти дневно с храна.

 

Много хора, които пият редовно арктическо море, споделят, че свалят високото кръвно и нормализират нивата на холестерола. Редовния прием на Форевър чесън и мащерка заедно с Арктическо море са подходящи при високо кръвно налягане. Чистят кръвоносните съдове и нормализират по този начин кръвното налягане. А ако трябва да се реагира и бързо да се смъкне високото кръвно, то тогава L-аргинин АРГИ+ ще свърши работа, защото Л-аргинина разширява кръвоносните съдове и така ще се понижи високото кръвно.

 

 

Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.

Допълнителна информация

Количество

120 гел капсули