Алое и праскови

56.70 лв.

84.5% чист гел от вътрешността на листата на растението са съчетани със сочно пюре от праскови в ароматна напитка със сладък вкус и цялата сила на чистото алое вера. Прасковеното пюре обогатява напитката с калций, калий и витамин С.


Поръчай с отстъпка

Описание

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 • 84.5% чист гел от алое вера
 • Без консерванти
 • Подпомага храносмилането
 • Подкрепя имунната система
 • Узрели на слънце праскови за допълнителен аромат и питателност
 • Съдейства за поддържане на естествените енергийни нива
 • Премахва токсините
 • Естествен антибиотик
 • Противовъзпалително средство
 • Насърчава обновяването на клетките
 • Одобрен от Международния научен съвет за алое

 

Подобрете храносмилането си със силата на алоето и се насладете на вкуса на сладки и сочни праскови.

Алое вера притежава естествени изчистващи свойства, които помагат на храносмилателната система да усвоява полезните вещества от приеманите храни, като същевременно допринася и за растежа на полезните чревни бактерии. Уникалният полизахарид ацеманан и другите нутриенти в състава му допринасят за подкрепа на имунната система.

 

84.5% чист гел от вътрешността на листата на растението са съчетани със сочно пюре от праскови в ароматна напитка със сладък вкус и цялата сила на чистото алое вера. Прасковеното пюре обогатява напитката с калций, калий и витамин С.

 

Форевър алое и праскови се преработва асептично, което ни позволява да не добавяме никакви консерванти. Сега в Тетра Пак опаковка, изработена от 100% рециклируеми материали, за да се насладите на свежия вкус на неразреденото алое вера с всички негови полезни съставки – така, както природата го е създала.

 

Състав:

Стабилизиран гел от алое вера [гел от алое вера (84,3%), витамин С (аскорбинова киселина), антиоксидант (аскорбинова киселина), регулатор на киселинността (лимонена киселина)], натурално пюре от праскови (8%), фруктоза, натурален концентрат от бяло грозде, натурален аромат на праскови.

 

Препоръки за употреба:

Два приема по 50 – 60 мл. или въднъж сутрин на гладно по 100 – 120 мл. на ден. Разклатете добре, преди употреба! Сипвайте напитката в чаша, не пийте директно от опаковката, за да не попадат в нея бактерии, които могат да ускорят развалянето.

Профилактично 30-60 мл. на ден. Първоначалната доза може да бъде намалена до една чаена лъжичка, за да се тества реакцията на тялото към свръхчувствителност. Разклатете добре преди употреба.

Препоръчва се продължителността на приема да е не по-малко от 3 месеца, през това време всяка клетка на тялото има време да се обнови.

 

Условия на съхранение:

На сухо и хладно място. След отваряне съхранявайте опаковката изправена в хладилник (макс. 7°С) и консумирайте до 30 дни. Не я вдигайте за гърлото, за да не я повредите.