Алое ексфолиант (Forever Aloe Scrub)

36.08 лв.

За разлика от други ексфолианти, които използват остри, груби съставки, Алое ексфолиант използва микросфери от жожоба за нежно почистване. Докато се търкалят, тези сфери от жожоба събират мъртвите клетки на кожата и разчистват пътя за свежа, по-нова кожа отдолу.


Поръчай с отстъпка

Описание

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Нежен и ефективен eстествен ексфолиант за лице и тяло
  • Подготвя кожата за хидратиране

 

Когато желаете да почистите кожата си в дълбочина, изберете ексфолианта с алое на Форевър. С уникалната си комбинация от стабилизиран гел от алое вера и микросфери от чисто масло от жожоба, ексфолиантът с алое е достатъчно нежен за ежедневна употреба и достатъчно силен, за да почисти в дълбочина деликатните пори на кожата. Двете естествени съставки отстраняват сухите и мъртви кожни клетки, без да изсушават и увреждат като синтетичните почистващи продукти.

Алое ексфолиантът съдържа стабилизиран гел от алое вера и естествени перлички от жожоба, на които се дължи ексфолииращият ефект. Продуктът е създаден за цялото тяло, включително и лицето, за да премахне нежно мъртвите клетки и ненужните вещества, които запушват порите и развалят добрия вид на кожата. Благодарение на нежното му действие, ще почувствате лицето и тялото си наистина чисти, свежи и лъчезарни.

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Нанесете върху мокро лице или тяло и нежно масажирайте кожата с мокрите върхове на пръстите (като внимателно избягвате очите) с кръгови движения в продължение на около две-три минути. Ако е необходимо, добавете още вода. Изплакнете обилно и подсушете с чиста и мека кърпа.
Списък на съставките

Сок от листа от алое Barbadensis (стабилизиран гел от алое вера/гел d’aloès officinal stabilisé), вода (Aqua), хидрогенирано масло от жожоба, глицерил стеарат, пропилей гликол, натриев кокоил изетионат, лаурамин оксид, бекамидопропойл P-EG , хидратиран силициев диоксид, натриев лактат, токоферол (натурален витамин Е/витамин Е), лимонена киселина, аскорбинова киселина, диазолидинил урея, метилпарабен, пропилпарабен, аромат (парфюм)