Абсорбент-С

40.06 лв.

Форевър Абсорбент-С предоставя лесен, вкусен и усъвършенстван начин да снабдите тялото си с дневната препоръчителна стойност на витамин C. Комбинирахме витамин C с мед и овесени трици, за да осигурим пълноценен прием през всички сезони.

Абсорбент-С не се предлага в аптеките и може да бъде закупен само онлайн.

Количество

100 таблетки


Поръчай с отстъпка

Описание

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Овесените трици подпомагат усвояването на витамин С
  • Силен антиоксидант
  • Подпомага здравата имунна функция
  • Поддържа здрава кожа и нокти
  • С благотворно влияние върху съединителните тъкани
  • Лесен начин за получаване на дневна стойност на витамин C
  • Не съдържа захар, консерванти, скорбяла или изкуствени оцветители
  • Вкусен натурален вкус на портокал и мед
  • Подходящ за вегетарианци

 

Защо витамин С?

Всекидневният прием на витамин С отдавна се свързва с добро здравословно състояние – още от дните, когато моряците открили могъщия ефект на цитрусовите плодове срещу заплахата от скорбут по време на дългите морски пътешествия. Сега науката ни е въоръжила с цял списък от полезни въздействия на този най-популярен витамин.

Той е мощен антиоксидант, формиращ частично защитната система на организма срещу вредното въздействие на свободните радикали.

Витамин С е благотворна добавка за кожата, костите, хрущяла, лигавиците, кръвоносните съдове и зъбите, тъй като допринася за синтеза на междуклетъчен колаген.

Витамин С подпомага също имунната и нервната система.

Подкрепя нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, намалява чувството за отпадналост и умора.

Той е разтворим във вода и се отделя от организма. Понеже хората са сред малкото живи организми, които не могат сами да синтезират витамин С, те трябва да го приемат с храната, напитките и други добавки.

Необходимостта от достатъчно количество витамин С е очевидна. Учените смятат, че една цигара унищожава 25 мг от количеството витамин С в организма. Стресът, лекарствата и различни фактори от околната среда сериозно намаляват наличните количества на този витамин в организма. Недостигът му предизвиква кървене, особено от малките подкожни кръвоносни съдове (капиляри) и от венците, като раните заздравяват бавно.

 

  Защо фибри?

Знаете ли, че витамин С от аптеките е синтетичен, направен е по хиичен път и нашият организъм не го разпознава? Абсорбент С на Форевър Ливинг е извлечен от плодовете и е направен с матрица от овесени трици. Тъй като витамин С е водоратворим витамин и след изпиването му го изхвърляме с урината до 30 минути, а когато е приет на основата на овесени трици, се задържа в организма и усвоява на 100%, поради бавното му освобождаване.

Овесените трици представляват разтворими растителни влакна в пълнозърнестия овес. Действат като гъба и абсорбират вода в стомаха и тънките черва и така забавят храносмилателния процес и създават усещане за ситост. Матричният състав, разработен по уникален патентован процес, позволява на организма да абсорбира напълно 60-те мг витамин С във всяка таблетка. Ако искате да сте здрави, приемайте ежедневно Абсорбент-C.

 

СЪСТАВКИ
Овесени трици, сорбитол, пчелен мед, аскорбинова киселина (витамин С), стеаринова киселина, натурален аромат на портокал, цитрусови биофлавоноиди, плод от папая, силициев диоксид.

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По една таблетка три пъти на ден. Препоръчително е да се дъвче.

 

Това е една чудесна добавка и винаги, когато се почувствам изморена, си сдъвквам един абсорбент С – става ми свежо, бодро. Абсорбент-С  може също така много бързо да ви вдигне на крак, ако започнете да се разболявате.

 

Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.

Допълнителна информация

Количество

100 таблетки