Капсули и крем от конски кестен и лоза

80.00 лв.

Вземете Капсули и мехлем за добро кръвообръщение от конски кестен и лоза с 10% отстъпка от общата цена!

За здрави крака и вени! Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: болезнени, уморени и натежали крака, разширени вени, проблеми с проточността на венозната кръв, отоци, спазми, болки, възпалени капиляри, при тежки физически натоварвания, наднормено тегло, продължително стоене на крак, липса на движение, носене на обувки с високи токчета, кръстосване на краката при седене.

Конският кестен и листата на червената лоза съдържат естествени вещества, доказали своята стойност в грижите за уморените, стресирани крака и поддържането на здрави, добре перфузирани вени и кръвоносни съдове.

 

Тегло 0.23 kg
 
Безплатна доставка до офис на Еконт при поръчка над 100 лв.

Описание

Почувствайте силата на конския кестен и екстракта от червени лозови листа за засилване притока на кръв и подобрява кръвообръщението!

Конският кестен съдържа вещества, наречени ескозаноиди, които подпомагат кръвообращението и помагат за подобряване на тонуса на вените и капилярите. Те могат да помогнат да се намали отоците, болката и тежестта в краката, които могат да се появят при заболявания на вените.

Лозата съдържа антоцианидини, които са мощни антиоксиданти и помагат за укрепване на кръвоносните съдове и капилярите. Те могат да помогнат за подобряване на микроциркулацията и намаляване на отоците.

 

Капсули от конски кестен и лоза – опаковка от 120 капксули

С витамин С, мед, манган, елда, семена от див кестен и червени лозови листа. Идеалната хранителна добавка за всеки, който иска да направи нещо за своите кръвоносни съдове и съединителната тъкан, в допълнение към достатъчно упражнения и изпитани домашни средства като студени душове и редуващи се душове, удобни чорапи и чорапи, както и поставяне на краката си .

Начин на употреба и дозировка: Препоръчва се по една капсула дневно. При разширени вени, тежки и болезнени крака – 3 пъти на ден по 1 капсула.

 

Крем от конски кестен и лоза – от 150 мл

Почувствайте силата на конския кестен и екстракта от червени лозови листа в полза на ръцете и краката си. Масло от зърнени зародиши, масло от жожоба, масло от авокадо, мед и естествени хидратиращи фактори защитават и се грижат за кожата и я поддържат свежа, гладка и еластична.

Действие: Екстрактът от конски кестен подобрява кръвообращението и ломфотока, а лозовите листа дават благоприятен ефект върху уморени и тежки крака.

 

Продуктите от конски кестен и лоза могат да се използват като допълнение към здравословен начин на живот, за да се подпомогне кръвообращението и да се подобри здравето на вените и капилярите. Те са особено полезни за хора, които имат проблеми със заболявания на вените, като например хемороиди, варикозни вени или отоци в краката. Обаче, преди да започнете да приемате капсулите от конски кестен и лоза, е важно да се консултирате със своя лекар.

Допълнителна информация

Тегло 0.23 kg

Също може да ви хареса…