Капсули и Балсам за стави от зеленоуста мида

90.00 лв.

Вземете Капсули и Балсам за стави от зеленоуста мида с 10% отстъпка от общата цена!

Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: ревматоиден артрит и остеоартрит, спондилози и ишиас, болки в ставите, дегенеративни процеси в ставите, увреден ставен хрущял, травми, при тежки физически натоварвания, наднормено тегло, неправилно движение и продължително седене на работното място.

Тегло 0.2 kg
 
Безплатна доставка до офис на Еконт при поръчка над 100 лв.

Описание

При проблеми със ставите и костите – ревматоиден артрит и остеоартрит, спондилози и ишиас, болки в ставите, дегенеративни процеси в ставите, увреден ставен хрущял, травми, при тежки физически натоварвания, наднормено тегло, неправилно движение и продължително седене на работното място – е необходима подкрепа на хрущялите и съединителната тъкан.

Капсули със зеленоуста мида – опаковка от 150 капсули

Капсулите с екстракт от зеленоуста мида подпомагат съхранението и регенерирането на ставите, хрущялите и съединителната тъкан, като спомагат и за нормалното функциониране на лигавицата на стомаха.

Всяка капсула съдържа 500 mg чист концентрат от новозеландска зеленоуста мида и 12 mg гликозаминогликани (GAG).

Начин на употреба: 2-3 пъти на ден по 1 капсула с чаша вода след хранене.

Балсам за стави от зеленоуста мида – от 150 мл

Зеленоустният миден балсам съдържа ценен екстракт от месото на новозеландската зеленоуста мида Perna canaliculu s. Изящните растителни масла подхранват кожата и я правят мека и еластична. Тамянът и зимнозеленото масло подпомагат релаксиращия ефект върху кожата, мускулите и ставите във връзка с масаж.

След прилагане на зеленоустния миден балсам първо се разгръща леко охлаждащ ефект, който след това се превръща в приятно усещане за топлина и има благоприятен ефект върху коленете, бедрата, гърба или раменете. Зеленоустният балсам с миди има приятна миризма, лесно се разпространява и се абсорбира напълно от кожата.

Допълнителна информация

Тегло 0.2 kg