Загряващ алое лосион

32.69 лв.

Загряващият алое лосион е в процес на обновяване на формулата и ще бъде наличен след няколко месеца.

Препоръчваме ви следните продукти на немската фирма Sanct Bernhard със същия загряващ противоболков ефект:

Загряващ мехлем за ревматични болкиСъдържа торфен екстракт, арника, масло от розмарин и джинджифил. Има успокояващ, релаксиращ и противовъзпалителен ефект. Засилва кръвообращението. Подходящ е за масаж при напрежение, както и болки в гърба и ставите. Препоръчва се при ревматични оплаквания.

 

 

Загряващ мехлем за ревматични болкиСъдържа внимателно подбрани естествени вещества като камфор, ментол, масло от листа на карамфил, масло от жожоба и пчелен восък. Стимулира кръвообращението в кожата, намалява напражението на мускулите и успокоява болката. Прилага се при мускулни и ставни възпаления, при болки в областта на раменете, врата и гръбначния стълб, за възстановяване след спортни натоварвания и физическа работа. Използвайте го за вдишване и масаж, когато имате настинка или главоболие.

 


Поръчай с отстъпка

Описание

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 • Естествени съставки: чист гел от алое вера и загряващи билки (ментол и евкалипт)
 • Загряващ и успокояващ ефект
 • Успокоява мускулни възпаления
 • Действа невероятно при болки в ставите
 • Подхранва кожата
 • Облекчава след активно движение и тренировки
 • Идеален за масаж

 

Някои приложения:

 • За отпускащ масаж при схваната горна част на гърба и болка във врата
 • След тренировка при болезнени и напрегнати мускули
 • При главоболие – масаж с втриване в слепоочията, челото и врата
 • При хрема и синузит – втрива се при синусите в началото на веждите и от двете страни на носа
 • При болка в гърлото и кашлица – втрива се в гърдите и облекчава като в същото време прави инхалация нагоре към запушения нос
 • При настинка – за загряване на измръзнали крачета, масаж на точките при дланите между палеца и показалеца и ахилеса
 • При уморен и болезнен кръст – след физическо натоварване, свързано с навеждане и свиване на тялото
 • След дълъг ден натоварване на краката – масаж при отекли и уморени крайници

Не използвайте при наличие на температура и възпаление!
При влизане в очите изплакнете обилно!

 

След дълъг и тежък ден в офиса, на двора или на спортната площадка мускулите са уморени и болезнени. На помощ идва нашият Загряващ алое лосион! Той помага да се възстановите напълно и да не остава никаква тежсте в ставите и мускулите.

Загряващият алое лосион успокоява и прониква дълбоко, благодарение на съчетанието от алое вера и загряващи билки. Има баласирано рН и е особено подходящ за релаксиращ масаж на уморени мускули и суха кожа. Дълбоко проникващата сила на алоето ще ви облекчи бързо, ако сте напрегнати или стресирани, ако имате ставни или мускулни болки, или главоболие. Облекчава и запушени синуси при втриване на малко количество върху слепоочията.

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Нанесете обилно и масажирайте кожата на желаното място. Избягвайте контакт с очите. Ако попадне в очите, изплакнете обилно с вода в продължение на няколко минути.

 

Ако ви мъчи синузит – няма по-добра комбинация от тази:

Загряващ лосион – той успокоява и прониква дълбоко, благодарение на съчетанието от алое вера и загряващи билки. Има баласирано рН и е особено подходящ за запушени синуси при втриване на малко количество върху слепоочията и синусите – от двете страни на носа и челото. Дълбоко проникващата сила на алоето ще ви облекчи бързо!

Алое Фърст –  създаден с висок процент стабилизиран гел от алое вера в съчетание с пчелен прополис, който увеличава естествените антибиотични свойства на алоето и още 11 лечебни билки. Тази изключителна формула защитава лигавиците на носа, устната кухина и гърлото от възпаления, причинени от бактерии, вируси и гъбички.

Също може да ви хареса…