Алое МСМ гел

50.18 лв.

Алое МСМ гел е облекчаващ крем за ставите и мускулите. МСМ (метил сулфонил метан) представлява органична сяра – третото най-изобилно вещество в човешкия организъм и ключов компонент на хрущялната и съединителната тъкани, от които са изградени ставите. МСМ спира болковите импулси, преди да са стигнали до мозъка и така действа като аналгетик.


Поръчай с отстъпка

Описание

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Облекчава и успокоява болката в ставите и мускулите
  • Чист и прозрачен гел, не оставя петна по дрехите
  • Съдържа чисто алое вера и МСМ
  • Притежава успокояващ и обезболяващ ефект при артрит, плексит, тендовагинит и др.
  • Подобрява кръвоснабдяването и има противовъзпалително действие

 

Алое МСМ гел е облекчаващ крем за ставите и мускулите.

Защо МСМ?

МСМ (метил сулфонил метан) представлява органична сяра – третото най-изобилно вещество в човешкия организъм и ключов компонент на хрущялната и съединителната тъкани, от които са изградени ставите. МСМ спира болковите импулси, преди да са стигнали до мозъка и така действа като аналгетик.

 

Защо алое вера? 

Чистият, стабилизиран гел от алое вера е ключ към доставяне на МСМ директно там, където е необходим.  Освен че допълва действието на МСМ със своите естествени възстановяващи свойства, той се усвоява бързо и ефективно от кожата, което го превръща в идеалната транспортна система за облекчаващите свойства на МСМ.

 

Мечо грозде, чаено дърво, розмарин и бяла върба

Алое МСМ гел на Форевър съчетава двете си основни съставки с мощни билкови екстракти – извлек от мечо грозде, масло от листата на чаено дърво, извлек от розмарин и бяла върба. Всички те традиционно се използват за подкрепа на доброто състояние на опорно-двигателния апарат.

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Нанесете обилно и втрийте в кожата с масажиращи движения. Избягвайте контакт с очите. Ако попадне в очите, изплакнете обилно с течаща вода в продължение на няколко секунди.

 

 

МСМ спира болковите импулси, преди да са стигнали до мозъка и така действа като аналгетик. Прониквайки  в дълбочина с помощта на алоето, стимулира растежа на здрави нови клетки, като осигурява на кожата богата гама от незаменими хранителни вещества. Освен като болкоуспокояващо, това го прави чудесно средство против стрии по корема и бедрата вследствие раждане и диети.