Балсам след мускулни натоварвания

49.90 лв.

  • Добре изпитана рядкост, направена от чисто натурални съставки
  • С внимателно подбрани естествени вещества като камфор, ментол, масло от листа на карамфил, масло от жожоба и пчелен восък
  • Масажно средство след физическо натоварване, физическа работа и при възпалени мускули
  • Във връзка с масаж, кожата, мускулите и ставите са отпуснати
Категория:

Описание

Добре изпитана рядкост, направена от чисто натурални съставки!

Този балсам е известен като „Тигров балсам“. Той е направен от традиционна смес от внимателно подбрани естествени вещества като камфор, ментол, масло от листа от карамфил и пчелен восък. Добавеното масло от жожоба прави кожата мека и еластична.

Употребата на тигровия балсам е известна по целия свят. Освен всичко друго, той е идеално подходящ като помощно средство за масаж след спортни натоварвания, физическа работа и за възпалени мускули. Тигровият балсам също насърчава кръвообращението в кожата. Във връзка с масаж, кожата, мускулите и ставите са отпуснати.

Между другото: Тигровият балсам се нарича така, но в него няма нищо, свързано с тигър. Вероятно името идва от стара азиатска мъдрост, според която човек трябва да стане гъвкав като тигър с помощта на мистериозния балсам. Нашият тигров балсам, разбира се, е направен само от билкови съставки. Нито една от красивите, за съжаление много застрашени, големи котки не трябва да губи живота си заради тигровия балсам.